TECH-SOLUTIONS medvirker til innovative og fleksible partnerskaber, hvor vi fokusere på kundens individuelle ønsker og behov som omdrejningspunktet,.


ET GODT OG BRUGBART RESULTAT DER STÅR KLAR, NÅR KUNDEN SKAL BRUGE DET OG IKKE MINDST AT LØSNINGEN PASSER TIL BUDGETTET.

INDUSTRIELLE KØLEANLÆG


Vi udfører opgaver inden for industriel køling, hvor der er brug for løsninger, der ligger uden for standardrammerne, og hvor traditionelle aktører ikke vil være med.

Vi har medvirket ved større reparations- & service opgaver, ændring og udvidelser af eksisterende anlæg, montage af køle- og fryserum. 

Mange års erfaring med at udføre opgaver i Afrika på mejerier, fiskefabrikker og køle og frostrumslagre.

Vi foretager ligeledes udskiftning og reparationer af isolerede døre og porte, stål og panel arbejde samt maskin installationer.

DESIGN OG BEREGNING


Inden for dette område, deltager vi, i tæt og åben dialog med vores kunder, og sikrer at alle de nødvendige informationer og betragtninger er inddraget før projektet bliver udført. Dette har sikret kunden det bedst mulige resultat.

Vi er ofte med lige fra kunden har fået ideen, og indtil de endelige beregninger, specifikationer og materialelister er klar.

Vi er med til at undgår kedelige overraskelser. Både når det drejer sig om tidsplaner og økonomien.

Ved dimensionering og beregning tager vi altid hensyn til energi- og procesoptimering.

PROCESUDSTYR TIL FØDEVAREINDUSTRIEN


Igennem mange års erfaring med mindre produktionsenheder, har vi opbygget en solid erfaring, specielt inden for mejerianlæg og fremstilling af frosne produkter.

Vi indgår i de indledende overvejelser når kunden planlægger indkøb af udstyr, og hjælper med at vurdere eventuelle valg af leverandører i relation til f.eks. eksisterende processer og altid med fokus på energi- og procesoptimering.

MONTAGE OG SPECIALOPGAVER


Vi varetager også montageopgaver i både Danmark og udlandet. Vi har mulighed for at sende erfarne montører til næsten alle lande, uanset omfanget og opgavetype.

REPARATION, SERVICE, MONTAGE, INSTALLATION, TRÆNING, ETC.

Som en specialitet kan vi udføre service og reparation af skudsikre specialkøretøjer.  Dette arbejde udføres af en specialist, med mange års erfaring og uden en begrænsning i hvor i verdenen opgaven skal udføres. Her indgår også fremskafning af de rigtige servicedele, samt træning af brugere.