TECH-SOLUTIONS har de sidste 10 år arbejdet aktivt med oliefiltrering og vedligehold af oliesystemer, - vi har leveret og installeret utallige smøre- og dieselolie FIN FILTER SYSTEMER. Mange af disse i udlandet. Mange års forskning viser, at 80% af olierelaterede fejl og nedbrud skyldes forurenet og dårlig kvalitet olie. Vi arbejder med flere anerkendte processer, der har fokus på at afhjælpe og eliminere problemerne.

Som resultat af en omhyggelig tilgang til olievedlighold kan I opnå væsentlige besparelser i form af reduceret olieforbrug, mindre mekanisk slid og vedligehold, og ikke mindst reducere belastningen på miljøet.

SMØREOLIEFILTRERINGSSERVICE


Vi tilbyder en omfattende smøreolieservice, der i hvert tilfælde bliver skræddersyet, så det passer netop til jeres ønsker og behov.

I kan vælge en hvilken som del helst af vores samlede servicepakke, og uanset hvilket serviceniveau der vælges, starter vi altid med et uforpligtende besøg:

  • Kort indledende diskussion om smøreolie
  • Kortlægning og opsamling af data vedrørende olieforbrug på udvalgt udstyr
  • Eventuel udtagning af olieprøver
  • Afdækning af behov og omfang af en eventuel oliefiltreringsservice pakke


Efterfølgende vil I modtage en rapport og et tilbud, med beregninger der viser de anslåede besparelser i forbindelse med indføring af oliefiltrerings service.

Vi tilbyder flere individuelle services:


  • Fuld filtreringsservice udført af erfaren operatør
  • Salg & udlejning af filtreringsudstyr
  • Smøreolie prøvetagning, analyse og rådgivning

 

Ring eller skriv til os og få mere information, eller eventuelt for at aftale hvornår det passer jer med et besøg.

Det er i dag, mere end nogen sinde, fornuftigt og nødvendigt at fokusere på en reduktion af emissioner, ikke kun til gavn for miljøet, men også for bundlinjen. Det ene udelukker ikke det andet


I den maritime sektor, er der i denne forbindelse, og igennem mange årtier, gjort en stor indsats og man er nået langt. 

Med vores brændstof optimeringsløsninger drejer pilen i retning af HFO, biobrændstof, marine dieselolie etc. benyttet som brændstof på dieselmotorer og dampkedler.

For mange internationale rederier drejer det sig ydermere, om at kunne opfylde både nuværende og kommende krav til udledninger af f.eks. NOx.

Med IPCO Power Systems kan I komme et langt skridt i den rigtige retning.

OPTIMER BRÆNDSTOF-FORBRUGET OG REDUCER EMISSIONER 

VAND I OLIE MONITORERING


Vand i olie betragtes ofte som en årsag til kontaminering af olie, da vandet forårsager korrosion, forekommer der vand i olien, begynder olien at gå i forrådnelse. Olien mister samtidig smøreegenskaberne, og de roterende dele bliver hurtigt nedslidte og ødelagte.

Derfor kan det være vigtigt at vide om der er vand i olien, samt hvor meget vand der forekommer i olien.

Zelentech Water in Oil Monitor måler realtime, monitoren kan måle både frit vand, emulsion, samt bundet vand.

Monitoren kan tilkoples SCADA eller aflæses via eget display, eventuelt kan der tilkoples en alarm.

Zelentech Water in Oil Monitor anvendes både til mineralske olier, og til fødevarer olier som palmeolie.


FORBEDRE LEVETIDEN FOR MOTOROLIE


PuraDYN befinder sig i frontlinjen med innovative løsninger inden for oliefiltrering. Specialiseret i bypass oliefiltrering har PuraDYN etableret sig som en nøglespiller i at forbedre ydeevnen og levetiden for motorolier. Ved at udvikle banebrydende teknologier fjerner PuraDYN's systemer effektivt forureninger fra motorolien, hvilket bidrager til reduceret slid på motoren, forlænget olie levetid og potentielle omkostningsbesparelser.

Med anvendelser inden for industrielt udstyr, marine motorer, generatorer og tunge køretøjer spiller PuraDYN fortsat en betydelig rolle i at fremme bæredygtighed ved at minimere miljøpåvirkningen gennem optimerede olievedligeholdelsesprocesser.