Mindre Olieskift & Renere Motorer


I over 30 år har puraDYN hjulpet kunder med at forlænge oliens levetid med et højtydende og patenteret bypass oliefiltreringssystem, der kontinuerligt og sikkert renser motorolie, transmissionsvæske og hydraulikvæske.

Bypass Oliefiltrering fra puraDYN

60% af slid på motoren skyldes partikler med størrelser mellem 5-20 mikrons, men de fleste OEM full-flow filtre fungerer kun effektivt ved 15-40 mikron. Uden et bypassoliefilter, kan øget slid på motoren forekomme, når partikler under 15 mikron ikke bliver fanget af et full-flow filter. PuraDYN bypass filtre fanger partikler, der er mindre end 1 mikron.

Uden en bypass oliefilter bliver olien hurtigere snavset, hvilket accelererer slid på motoren og kræver hyppigere udskiftning.

 • PuraDYN bypass olie filtreringssystem påvirker ikke oliens flow eller tryk i motoren.
 • PuraDYN systemet erstatter ikke det konventionelle full-flow filter - det arbejder i samspil med det for at forbedre micro-fine filtrering.

PuraDYN's indflydelse på dit udstyr

Det holder din motor kørende på konstant rent olie, hvilket kan forlænge motorens levetid fra 25% op til næsten 200%, og midt-cyklus eftersyn kan muligvis udsættes eller endda undlades.


Det kan også reducere olieskift med op til 90%. Dette bidrager til, at 90% mindre olie købes og opbevares, hvilket reducerer omkostninger og miljørisikoen ved opbevaring og bortskaffelse af spildolie.

Hvordan fungerer systemet?

Som en nyremaskine til dialyse, omdirigerer puraDYN-systemet en lille mængde olie ved en langsom strømningshastighed. Ved at bruge puraDYN's patenteret løsning, renser filteret kontinuerligt og sikkert olien for urenheder, samt tilfører vigtige tilsætningsstoffer.

Spar olie, tid og penge

At beregne afkastet ved en investering i at bruge puraDYN er nemt, når man overvejer at de fleste som bruger Puradyn springer 3, 4 og endda 5 olieskift over. I stedet for at skifte olie udføres en olieanalyse og Puradyn-filterelementet udskiftes. Hvis analysen kan bekræfte at olien stadig er god, er der ingen grund til at skifte olien.


Opstartsomkostningerne til et puraDYN-system, ligger normalt i området for prisen på et olieskift og udskiftninger af filterelementer, koster mindre end 20% af et olieskift. Det betyder at de fleste kunder som bruger puraDYN, når tilbage til nul ved det tredje udeladt olieskift og nyder op til fem gange afkast af investeringen derfra og fremover. Kunderne udskyder eller undlader midt-cyklus eftersyn, fordi deres motorer kører upåklageligt.

Fordele ved at bruge puraDYN

 • Fjerner forurenende stoffer ned til 1 mikron.
 • Fjerner vand med Polydry polymer teknologi.
 • Tilsætter basis tilsætningsstoffer for at opretholde olieviskositet og korrekte TBN-niveauer.

Industrier puraDYN betjener

 • Marine
 • Miner & Byggeri
 • Olie & Gas
 • Pickup trucks & RV’s
 • Remote Location Powers
 • Truck Fleet & Transit Buser

Download puraDYN's Brochure