RESERVEDELE

TECH-SOLUTIONS BØR OGSÅ LEVERE DINE RESERVEDELE & KOMPONENTER


Vi har stor erfaring med at finde reservedele og komponenter til vores industrikunder, som alle fortsætter med at benytte vores service – de værdsætter den hurtige ekspedition og det fordelagtige prisniveau.

Vores kunder, har den fordel at de kun behøver at henvende sig et sted, aflevere opgaven med at finde deres reservedele, og fortsætte fokusset på deres egen forretning.

RESERVEDELE & KOMPONENTER 


Listen over reservedele og komponenter som vi over år har leveret til vores kunder er uendelig, og vi tilbyder blandt andet

Pumper både til proces og kemi

Ventiler

Tanke

Pakkeudstyr

Filtre 

Fittings

Motorer

Spørg os med egne specifikationer og vi fremsender et tilbud


Dele til lastbiler og andre køretøjer


Vi har via et stærkt leverandørnetværk, adgang til stort set alle typer lastbils reservedele, og har i de fleste tilfælde, også kunnet skaffe vores kunder reservedele til ældre modeller, som andre leverandører ikke har kunnet hjælpe kunden med.

Grundet vores fordelagtige indløbsaftaler, kan vi tilbyde særdeles attraktive priser, og sætter en ære i at sikre kortest mulige leveringstid.

Som eksempel kan vi skaffe og levere til følgende lastvogn mærker:

MERCEDES, MAN, IVECO, NISSAN, DAF, RENAULT, VOLVO, SCANIA, MISTUBISHI.


RESERVEDELE & KOMPONENTER TIL PROCESUDSTYR 

Over 40 års kombineret erfaring og ekspertise

Ekspertisen hos os er bredt teknisk funderet, og erfaringeren strækker sig til langt mere end blot sourcing af komponenter, men også til komplette turnkey løsninger.


TECH-SOLUTIONS har som virksomhed 10 års jubilæum i år 2020, hvor vi har arbejdet med tekniske løsninger til industrien i både ind og udland. 

Vi arbejder i partnerskaber hvor hver enkelt kender nødvendigheden af høj service og kvalitet.

Rettidig omhu vil altid være i fokus for hele teamet.

 

WANT TO WORK WITH US